l'Ouverture d'Unamore

Menu

April 2014

April 2014

Lieve mensen

Wat is de lente mooi
Zo heerlijk is het dat ze er weer is
En hoe!

Bijna schoorvoetend kwam ze binnen en na enkele weken jubelde ze in de meidoorn en de appelboom, met een overvloed aan levensvreugde. Wat doen wij er mee?

Ik kan niet anders dan mee gaan in die prachtige levensvreugde van liefde en vertrouwen.

We zijn wel gek als we haar inspiratie laten liggen of ontkennen.
Dan ontmenselijken en ontgoddelijken we ons zelf. En dat is schadelijk voor ons geluk, ook voor ons geluk in onze relaties, en met de aarde en natuurlijk met God en de engelen.

Het zit zelfs in onze natuur om nu als de lente te zijn. We kunnen die natuurkracht niet in ons negeren. Daarom stel ik voor dat we die overvloedig teweeg te brengen bij alles wat we ondernemen, op ons levenspad waarop we al zo lang onderweg zijn.
Ons leven lang.

Laten we daarom zingen met de vogels en ons kleurrijke kleden en van de zon genieten en de energieën in ademen, die ons vanuit de kosmos nu rijkelijk gegeven worden, juist deze dagen

Voor de komende l’Ouverture van 3-4 mei heb ik schilderijen uitgekozen die mijn stappen op het pad van liefde laten zien. Ik verwacht dat veel van wat  ik geschilderd heb herkenbaar zal zijn voor iedereen en dat we er plezier aan zullen beleven.

Een blije groet unamore