l'Ouverture d'Unamore

Menu

Augustus 2013

August 2013

Lieve mensen,

  1. Augustus vier ik het grote mysterie dat ik voor mij zelf ben. Het mysterie van mijn mens zijn, mijn vrouw zijn.

Voor de l’Ouverture van 7- 8 september heb ik een aantal schilderijen uitgezocht, die het thema van dat mysterie vertolken, zoals ik haar geproefd heb.

Die middag begin ik daarom met mijn vreugde van het weer op de aarde zijn. (via het schilderij  “Eiland van de Waitahai”)  Daarna met mijn begaan zijn met haar. Zo zal ik jullie een werk laten zien over het plaatsen van de Earthgate in de Fayoum vallei in Egypte in 1995. En enkele werken over hoe die kleine aarde, waarop wij leven, gekoesterd en begeleid wordt door hogere lichtwezens, zoals Aartsengel Michael en vele schitterende energieën.

Natuurlijk zullen er schilderijen bij zijn over mijn incarnatie via mijn ouders, die mij deze,  o zo verlangde mogelijkheid, gaven. En over de bescherming en de begeleiding van mijn gidsen.

Zo ook over de vogels om mij heen, die zingen van de liefde. Graag wil ik ook het schilderij over de engel Orpheus  laten zien, die de mensen vroeger als een mythologische god vereerden. Hij begeleidt ons in onze relaties met het kostbare verlangen om in heelheid te kunnen groeien met allen die ons lief zijn.

Natuurlijk zal er ook een schilderij bij zijn over Maria, die mij zo kan inspireren met haar vrouwelijk energie. Een energie die ons nabij wil zijn vanuit de hoge licht gebieden en ook als mens geleefd heeft op de aarde.

Maria beeld van mijn vader Pieter van Velzen  in de Vredeskerk in Amsterdam.

De middag wil ik eindigen met mijn hoop, dat al mijn wensen zich kunnen realiseren. Ook mijn wensen voor het geluk van de hele mensheid en voor de aarde . En wel zo dat Amsterdam eens een heerlijke vrije liefde –  stad zal zijn. En zij niet alleen, ja heel de aarde een lichtplek van liefde. Nu ik dit zo schrijf denk ik aan Egypte waar de mensen zo hartverscheurend lijden onder het wantrouwen dat het machtspel veroorzaakt heeft dat leeft onder enkele groeperingen. En zij is niet het enige land waar de bevolking zo intens  lijdt.

Unamore