l'Ouverture d'Unamore

Menu

Boekpresentatie

November 2023

Lief medemens,

Ik zou je nog laten weten hoe ik de presentatie van het boekje “Ruth Spreekt” vorm wil geven, nu ik daar alleen voor sta.

René van de uitgeverij Hajefa, mailde mij het volgende ... Ik besef dat Peter vrij streng klonk tijdens ons gesprek in Zoetermeer, over dat we van onze auteurs verwachten dat ze zich inspannen om zo veel mogelijk publiek te bereiken; daarvoor ook hun eigen netwerk inschakelen. Neem dat niet op als al te dwingend. Noch Peter noch ik wil iemand pushen of onder druk zetten. We vinden het fijn als je doet wat je kunt, en dat is altijd genoeg. Nu Daan niet meer aan boord is, zouden wij er prima mee kunnen leven als je de boekpresentatie in kleinere kring doet – bijvoorbeeld een setting als je Ouvertures. Of helemaal geen boekpresentatie: dat is natuurlijk ook mogelijk. We leven met zijn allen in het Licht, en daar hoort bij dat we iedereen voldoende ademruimte geven.

Dus doe wat moeiteloos gaat.

Dit stelde me gerust. Vandaar leek het mij een mooi idee om de viering van het boek met een eerste presentatie ervan te houden in mijn huis op 9-10 december. Ook omdat ik die data al eerder aan jullie heb aangekondigd om vrij te houden, mocht je er bij willen zijn. ik wil dat weekend de setting van de l’Ouverture aanhouden ...... Zowel op de zaterdag als op de zondag kan ik 10 mensen ontvangen. ik hoop dat op die dagen er vrienden vrij zijn om te musiceren en zoals we dat gewend zijn op zondag de middag af te sluiten met een maaltijd soep en brood. 13.30 uur entree met thee en koffie. om 14.00 uur de presentatie.

Waarin ik het boek aanbied aan hen aan wie ik het heb opgedragen en ook zal ik over het ontstaan en het waarom ervan spreken.

Daarna terwijl iedereen wat sap kan drinken en van lekkere hapjes kan genieten zal ik tegen het einde van de middag voor wie dat wil het boekje signeren.

rond 16.30 uur kan iedereen dan weer de trappen aflopen om naar zijn eigen huis te gaan.

Mocht je niet bij de viering van het verschijning van het boek kunnen zijn. Treur dan niet, want ik kom graag in de komende maand en in het nieuwe jaar naar je toe, als je nog twee mensen uit je omgeving bij je thuis uitnodigt, die ook het boek willen lezen ....gekocht hebben. ....

Ik weet nog niet het ISBN nummer Maar je boekwinkel kan bij de Hajefa uitgeverij het voor je bestellen, als hij het al niet in zijn winkel heeft.  Eind deze maand is het gedrukt.

ik verwacht dat er op deze eenvoudige en intieme wijze van kennis maken met Ruth en haar leven met Jezus via het boekje \\Ruth Spreekt \\een mooi aantal van mensen bereikt kan worden en dat het met dit boek zo mag gaan als met een steen die in het water gegooid wordt. En veel mensen het boek gaan lezen en Jezus op een andere manier leren kennen dan wat ze in de bijbel hebben kunnen lezen. O dat is mijn vurige wens.

Voorlopig wil ik zo beginnen ... en misschien wel rond de christelijke feestdagen als Pasen en Pinksteren er een l’Ouverture aan wijden.

Voor wie het boekje dan gelezen heeft kan het inspirerend zijn om met elkaar te delen wat het lezen bij hen heeft aangeraakt en misschien ook anderen nieuwsgierig maken.

Lieve jij

Ik hoop je op de viering te zien en of ook later eens bij jou thuis

Je Unamore