l'Ouverture d'Unamore

Menu

December

December 2009

Lieve lezers –essen,

In deze maandelijkse info voor een l’Ouverture d’Unamore vangen jullie weer mijn gedachten op . Het is alweer de laatste l’Ouverture in dit jaar. En zoals het in deze maand met haar vele tradities gaat, eindig ik met het thema ” Leven in Schoonheid.”

Het is een l’Ouverture waarin je welkom bent tussen 13.00 uur en 17.00 en op je eigen houtje vrij kunt rond snuffelen tussen mijn schilderijen. Ook is het mogelijk om naar fragmenten te kijken uit de  filmopnames die Nordin Lasfar over mij maakte. Kaarten te kopen en persoonlijke gesprekken te voeren.

Ik hoop dat het je goed gaat en je je verheugt op een bijzondere maand. Ze klopt al aan onze deur met haar steeds korter wordende dagen, die omfloerst worden door vele donkere uren. Met ons allen zijn we aangekomen bij een gemeenschappelijke tocht door het duister. We proberen het licht en de warmte van de zomer vasthouden met allerlei lichtjes en feestelijkheden. Ieder van ons doet dat op zijn of haar eigen wijze. Niemand ontkomt aan de invloed van de duisternis of je er van weg vlucht of niet. Zij lokt je naar de nog duistere gebieden in je hart. Allen gaan we nu door dit natuurlijk gegeven van groei, waarin de duisternis een vitale rol speelt. Zij is een kostbaar geschenk van de Natuur, waarmee we ons zelf in de spiegel van onze ziel kunnen ontmoeten.

ik wens jou een pracht maand vol licht en blijdschap; een leven in schoonheid.