l'Ouverture d'Unamore

Menu

Februari 2020

February 2020

lieve mensen, wees blij gegroet

Het jaar ligt nog als het ware helemaal open en leeg in mijn agenda op mij te wachten. Al heb ik wel de eerste weekenden van de maanden met een gele cirkel daarin omgeven en de programma’s kunnen inzien van het Holland Festival, de musea en concert zalen. Veel is geregeld staat al vast en geeft de schijn mee dat wij het leven onder controle hebben. Maar wat echter niet vast staat zijn onze gevoelens, ons denken bij al wat we ervaren. Onze instinctieve en ik gerichte reacties op wat we lezen, horen en zien zullen in dit nieuwe jaar geconfronteerd worden met vooral mogelijkheden om meer en meer naar een wij – bewustzijn te groeien.

Dat proces zal voor niemand eenvoudig zijn. We zien nu al dat de onrust toeneemt onder de bevolking in vele landen, zo ook in ons land vanwege het onhandig en te laat inzien van de schade die o.a de globalisering veroorzaakt heeft. Het is de energie van Aquarius, die ons aanwakkert om anders te gaan denken en handelen. Er is geen ontkomen aan.

Vandaar dat het thema dat ik voor de komende l’Ouverture gekozen heb, de titel heeft: “De aarde en de mens”. Het weekend valt op 1–2 februari.

Het nieuwe jaar zal ons uitdagen, laten we het als een mooi en boeiend avontuur beleven en daarin de narcis volgen die nu al in de vaak gure wind zich staande houdt op haar fragiele steeltje.

al mijn liefs en vertrouwen voor jou

unamore