l'Ouverture d'Unamore

Menu

Februari 2022

February 2022

Lieve mensen,

We zijn met z’n allen een nieuw jaar in gegaan. Ik verwacht dat dit een jaar zal worden, waarin er veel zal kunnen veranderen in de wereld. Dit vanwege de invloed van de kracht van het Aquarius tijdperk, waarin we steeds verder doordringen en die ons daartoe uitnodigt. We kunnen er niet langer meer om heen dat al wat we met ons egocentrische verlangens hebben veroorzaakt op deze mooie aarde met haar prachtige natuur, dat dit gedrag veranderd moet worden. Ook naar elkaar, ja naar ieder mens en dier met wie wij hier samen leven. Velen - misschien wel wij allen - zijn slaafs geworden en maken daardoor ook anderen tot slaaf in onze consumptiemaatschappij. Dit kan nooit de bedoeling van de Schepping, waarin wij leven, geweest zijn. Wij hebben dit zelf met onze keuzes veroorzaakt. Velen verlangen andere keuzes te maken, doen dit ook. Dit brengt verwarring mee. Desondanks sta ik met groot vertrouwen in dit jaar en kan ik mij verheugen op al wat steeds meer mogelijk zal worden.

Ook in mijn eigen leven, nu ik dit jaar in de zomer mijn 80ste verjaardag zal vieren. Hoeveel tijd mij nog gegeven is, weet ik niet. Maar ik hoop mijn zeven steden project af te kunnen ronden en mijn boekje dat ik aan het schrijven ben in de boekwinkels ligt of bij bol.com besteld kan worden. Ook verlang ik meer aandacht aan mijn huis te geven. Wat wil ik meenemen in de komende periode? Wat hoort nog bij mij en wat niet ... Wat heeft een verfje nodig en wie zou ik nog zo graag willen zien? Daarom heb ik besloten de maandelijkse l’Ouverture tot en met augustus nog te houden. Daarna in ieder seizoen slechts een keer. Ik hoop vurig al mijn wensen te kunnen realiseren, ondanks het slijten van mijn lieve lijfje.

5-6 februari heeft de l’Ouverture het thema; Verlangen. Daarna komen er nog 6 weekenden in de nu nog volgende maanden, met later dit jaar nog een in de herfst. Voor wie meer info over een l’Ouverture wil weten. Zij wordt sinds 2000 ieder eerste weekend van de maand gehouden. Vanaf 13.30 uur ben je er van harte welkom, drinken we thee en spreken we elkaar weer. Maar daarna zo rond 14.00 uur laat ik een voor een de schilderijen zien die ik voor een bepaald thema heb uitgekozen. Meestal eindigen we zo rond 16.30 uur en is er nog tijd om na te genieten en ook van elkaar.

Lieve jij, ik wens ook jou vertrouwen dat het Licht, de liefde en de Waarheid ons blijft vergezellen en ons leven kleur geven.

Unamore