l'Ouverture d'Unamore

Menu

Januari 2022

January 2022

lieve Mensen, 

Het zijn de donkere dagen voor Kerst, waarin ik jullie mijn maandelijkse groet stuur.

De aarde en al wat er op en ook in leeft is onderweg in een nieuwe tijdperk van 25.000 jaar, het Aquarius tijdperk. Het is een fase waarin, voorzover ik begrepen heb, wij als mens ons zelf willen uitdrukken, realiseren en ons zelf niet langer meer zien als een slaafs deel van een groep. Maar onafhankelijk ons eigen denken en handelen willen ontdekken. En zo ook onze intuïtie en haar steeds meer durven vertrouwen, zelfs tegen de gevestigde orde in. We voelen ons in staat zelf verantwoordelijk te kunnen zijn over ons gedrag en juist nu dwingen de regeringen in de gehele wereld ons daarvan af te houden. Maar je ziet om je heen en in alle landen dat er mensen opstaan, die niet meer slaafs daaraan gehoor willen geven.

Gelukkig heeft de zon zich gekeerd ... haar licht en warmte, waar we zo naar verlangd hebben, zal ons vrijelijk weer gegeven worden en steeds meer. Hij is met duizenden anderen voortgekomen uit de grote Centrale Zon van het grote Universum die de Oerbron van Leven is in het grenzeloze heelal. Wij, als mens, zijn stralen van die Zon. Waardoor in onze cellen elektronische energie aanwezig is. Onze cellen zijn onsterfelijk, wetenschappelijk is dat al begrepen. Maar doordat we nauwelijks nog gebruik maken van deze Licht-energie is ons leven eindig geworden omdat wij onze gedachten en lichaam zijn gaan voeden met al wat maar schadelijk kan zijn, voor zowel onze geest als voor ons lichaam. Hierdoor verzwakte de levenskracht en uiteindelijk sterft het lichaam af.

Onze ziel, een pracht vonk uit het Licht van de Centrale Zon echter wordt dan opgevangen in het heelal in werelden daar, van licht en liefde, waar hij kan uitrusten en inzien en weer opnieuw in een lichaam terug kan keren op de aarde en de cirkels van bewustzijn kan doorlopen om zo uiteindelijk in het ultieme Licht op te gaan.

De energie van het Aquarius tijdperk, maakt onze intuïtie wakker en wij krijgen daardoor meer zicht op wat oprecht waar kan zijn en wat niet. Manipulaties worden doorgeprikt op grotere schaal dan vele jaren geleden. Met het Licht dat wij nu bij ons dragen kunnen wij “bergen verzetten, en kromme wegen rechttrekken”. Jezus, die grootse eigenaardige man uit Galilea, zowel mens als een Schepper zoon komende vanuit de Oerbron, voorspelde al twee duizend jaar geleden, dat wij hier toe in staat zijn.

In de gehele wereld is tijdens de zonnewende gemediteerd, hebben miljoenen mensen hun Licht met elkaar verbonden, terwijl vanuit de kosmische werelden het Levens Licht naar de aarde stroomde.

Lieve jij, ik vertrouw dat we in het komende jaren geleidelijk aan weer gepoogd zal worden de grondrechten van ieder mens te respecteren, zoals het vanuit de Oerbron in de Schepping gewenst is.

Tijdens de l’Ouverture van 1-2 Januari laat ik werk zien dat het vertrouwen en geloof in ons zelf kan bemoedigen, zodat we vooral vrijmoedig en ook blijmoedig dit nieuwe jaar in gaan. Vanwege de regels die onze regering heeft bedacht, is het belangrijk dat je je wel van te voren opgeeft.

lieve jij, die dit leest, laat deze kersttijd je kracht versterken en je liefdeslicht, in gedachten over de hele aarde uitwaaieren .