l'Ouverture d'Unamore

Menu

Januari 2024

February 2024

Lieve jij

We zijn het nieuwe jaar ingegaan en omdat we in de kern van onze ziel goddelijke creatieve wezens zijn, hebben we alle mogelijkheden in ons om er een mooi en vreugdevol jaar van te maken. Een jaar waarin vrede en harmonie tussen de mensen onderling overal op aarde kan zijn, ook tussen de landen. Zelfs ondanks hen die aansturen op een wereldoorlog en nog steeds vrouwen, mannen, kinderen en dieren, ja al wat leeft in de natuur op deze mooie aarde vernietigen en doden.

Om deze gave in ons opnieuw te ontdekken en te vertrouwen heeft de komende l’Ouverture op 3-4  februari het thema” Geloof, Hoop en Liefde. Weet je welkom.

Een l’Ouverture begint tussen 13.30 en 14.00 uur. Daarna is er een inleiding en laat ik een voor een de schilderijen zien, die ik op dit thema heb uitgezocht. Een l’Ouverture eindigt meestal rond 16.30 uur.

Mocht je een vrijwillige bijdrage willen geven, dan is dit natuurlijk welkom. Daarvoor staat een mandje klaar. Mocht je bij een l’Ouverture willen zijn, laat het mij weten. Ook als je op zondag mee wilt genieten van een maaltijd soep, zodat we nog wat langer bij elkaar kunnen zijn.

Deze maand vooral zijn mijn zoon Joera en ik begonnen met het vernieuwen van de mijn site  www.==unamore==.com. Je kunt er alvast een kijkje nemen ... het geeft een ruimer overzicht van mijn schilderend leven. Ook zijn er teksten te lezen die dat verwoorden. Mijn werk is vaak te zien geweest en ook over geschreven in de kranten en ook wel op de radio en televisie ... We hebben keuzes moeten maken zodat het op de site nog te behappen blijft. Mijn wens is dat deze vernieuwde site aan meer inzicht kan bijdragen over hoe ik mij heb ontwikkeld in mijn werk en de keuzes die ik tijdens mijn leven gemaakt heb.

Ook geeft het informatie over het boek “Ruth Spreekt”  waaraan ik de laatste jaren gewerkt heb. Het verschijnen er van wil ik begeleiden voor zover dat mogelijk is ...

Daarom lieve jij, mocht je het fijn vinden om er met mij over te kunnen spreken ... ja dan ... zoals ik je al eerder liet weten, kom ik graag naar je toe om te vertellen wat het mij gegeven heeft en voor mij is het dan wel fijn, wanneer er nog twee of meer mensen bij zijn ...

Ik wil dit hele jaar er voor uittrekken.

Nu, lieve jij, geniet van de zon, het licht dat ons voedt

Ontvang al mijn liefs en ook mijn vertrouwen in dat wij mensen de aarde weer bewoonbaar kunnen maken voor al wat er op leeft en wel in vreedzame samenlevingen, waarin liefde en respect de sfeer bepalen en wij bewust zijn van de uniekheid die ieder mens uitstraalt als deel zijnde van de Oerbron van het leven.

De volgende l’Ouverture wordt gehouden op Pinksteren 18/ 19 mei 2024.

==Unamore==