l'Ouverture d'Unamore

Menu

Juli 2021

July 2021

lieve mensen,

De zon lachte ons uitbundig toe, donder en bliksem volgde met een stortvloed van regen, die in de steden nauwelijks door al het plaveisel tot de aarde kon doordringen. Zo was de situatie toen ik aan deze rondzendgroet begon. Het geweld van bliksem en donder heeft ieder van ons wakker geschud en nu kunnen we ons bezinnen over hoe nu verder met ons leven op de aarde. Wij hebben immers alles in de hand en kunnen dat wel regelen. ik vermoed daarom dat het er naar uit gaat zien dat het nog slechts enkele maanden kan duren, waarin het voor de meeste mensen nog mogelijk iets van vrijheid te ervaren, want onze demissionaire minister Hugo de Jonge in zijn hoedanigheid om zorg te dragen voor ons aller welzijn, heeft al een concept programma voor ons klaar liggen voor zodra de zomer voorbij is en het seizoen van verkoudheden weer zijn intrede doet. Hij heeft alvast een plan klaar liggen om onze samenleving weer op slot te zetten mocht dat in zijn visie nodig zijn.

Vandaar dat ik de komende l’Ouverture d’Unamore op 3-4 juli verlang met het thema vrijheid aan de gang te gaan en wel aan de hand van mijn schilderijen. Samen te onderzoeken wat vrijheid voor ieder van ons betekent, zowel lichamelijk als geestelijk.

lief jij, wees al de zon en laat je licht, je liefde stralen met al wat nu bloeit nu in de natuur. Ja wees het zonnetje van de aarde met al die miljoenen anderen die hier leven.

unamore