l'Ouverture d'Unamore

Menu

Juli 2022

July 2022

lieve mensen

ik stuur je vandaag weer mijn maandelijkse groet. We zijn al een eindje onderweg in de 26000 jaar van een nieuwe cyclus voor de aarde en haar mensheid. En wellicht ervaar je ook dat steeds  dat de verscheidene verschillende visies van wetenschappers, economen, ecologen, landbestuurders zichtbaar worden en ook wel bij de filosofen, de boeren en de vissers over al wat er gaande is met en op de aarde.

Ook wordt het het steeds duidelijker, en zelfs voelbaar voor ons dat de  polen van onze moeder aan het veranderen zijn en zo ook haar baan in ons universum. Wij ervaren dit aan de veranderingen in ons klimaat.

De Schepper van het Leven heeft in zijn almachtige oneindige alles doordringende Intelligentie aan al het leven op onze aarde en in de universums een weergaloze prachtige creatie geschonken. Daarbij heeft Hij aan ons, de mens, een vrije wil meegegeven. Waardoor wij  in vrijheid onze eigen keuzes kunnen bepalen hoe te leven.

Het is dan ook merkbaar dat in deze tijd van Aquarius de mensheid zich meer en meer ontwikkelt tot een individu en behoefte heeft aan respect voor wie en hoe hij is, denkt en handelt. Hierdoor ontstaan pijnlijke confrontaties. Het is niet langer meer te ontkennen dat er een grote verandering plaats vindt op onze aarde. Dit wordt ook wel als een Ascentie proces aangeduid.

Ik wil aan dit proces de komende l’Ouverture wijden. Het zal de laatste l’Ouverture in dit jaar zijn. Daarna volgt er nog een tegen eind augustus in het weekend van op 27/28. Deze zal een meer feestelijk en vreugdevol karakter dragen. Het zal een l’Ouverture zijn, waarin iedereen vrij is om te komen en te gaan en waarin we stilstaan bij mijn 80e levensjaar. Daarna zal er in november nog een kleine expositie zijn die door Aurora Productions georganiseerd zal worden. Dit is het bedrijf die de prachtige kaarten van mijn schilderijen drukt. Ook zijn zij een kunstmuseum aan het voorbereiden dat straks, zo is hun wens, ruimte geeft voor de ontwikkeling van onze ziel.

In het volgende jaar zal de l’Ouverture nog één keer per seizoen gehouden worden. Natuurlijk zal ik je op de hoogte houden, wanneer de boekpresentatie zal plaatsvinden van mijn ooggetuige verslag van het Leven van Jezus. Dat de titel krijgt “Ruth Spreekt “ en zo ook over de voortgang van mijn zeven steden project.

De komende l’Ouverture op 2-3 juli heeft het thema ascentie, waarin ik schilderijen laat zien die onze geestkracht kunnen voeden bij onze houding hoe in het leven te staan, waarin we de komende jaren en misschien al wel de komende maanden geconfronteerd zullen worden met drastische veranderingen.

Enkele van de werken die ik een voor een zal laten zien zijn o.a. Op reis, Het keel chakra van de aarde, Ontwaken, Op zoek, Weten, Vleermuis, Cérémonie de la Montagne de la peur

Lieve jij, weet dat jij een uniek mooi wezen bent, eens als een licht straal gekomen uit de Centrale Zon, zoals heel de schepping met zon en maan en onze aarde met op haar allerlei soorten van bomen, ook wellicht in je eigen tuin en in de straten en dan zijn er talloze vruchten, bloemen, ja ook vissen en dieren en vogels in vele soorten groot en minuscuul klein. Van al die schepselen heb jij als mens een eigen vrije wil. Lieve jij, ik wens je daarom toe die vrijheid te eren door altijd je hart te volgen.

In eenheid van Liefde: unamore