l'Ouverture d'Unamore

Menu

Juni 2014

June 2014

Lieve mensen

Tijdens het aanstaande Pinksterweekend is er dit jaar ook de l’Ouverture d’Unamore. Mij is ooit verteld dat deze dagen Gods geestkracht zich dicht over de aarde heen buigt … uitstrekt. Waardoor het voor ons mensen makkelijker is om ons er mee te verbinden.

Ik verheug me dan ook op de l’Ouverture.

Hoe zullen we spreken … zullen we elkaar in diepere lagen van ons zijn verstaan, zullen we meer inzicht krijgen in ons zelf en het pad dat we gaan ? Misschien kan dat in contact met de schilderijen … verstaan we al kijkend ons zelf op een nog dieper niveau. En misschien ook als we om de ronde tafel zitten en naar elkaars verhalen luisteren.

Leven in Schoonheid is het thema van de l’Ouverture

Iedere seizoen heeft een keer dit thema en is iedereen welkom vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur, om rond te dwalen tussen  mijn schilderijen of te bladeren in de werken op papier, die op de tafels liggen. Aan de ronde tafel kun je thee drinken en in gesprek zijn met hen die ook gekomen zijn. Het fijne van zo’n weekend is dat je vrij bent in je komen en gaan en wellicht ook makkelijker vrienden kunt meebrengen die je met mijn werk kennis wilt laten maken.

Nieuws uit mijn zeven steden project

Jullie weten misschien ook dat het bijna onmogelijk is een tentoonstellingsplek in Parijs te vinden voor iemand zoals ik,
die onafhankelijk haar weg gaat,
geen galerie achter zich heeft staan en van stad naar stad trekt.
en zo helemaal buiten de geijkte paden werkt.

Maar toch is mij een tentoonstellingsplek gegeven. Ergens tegen het eind van 2015 of misschien wel in de eerste helft van 2016 kan ik mijn serie voor Parijs  met de titel “les couleurs de Paris “ in het stadhuis van Saint Germain de Prés  exposeren. Het stadhuis staat tegen over de Saint Sulpice kerk aan de rue Bonaparte.

Liefs van een blije unamore