l'Ouverture d'Unamore

Menu

Juni 2022

June 2022

Lieve mensen

Het is nu volop lente. Vogels vliegen uit en in het Vondelpark staan de eenden rond hun kroost aan de waterkant. Iedereen ziet er al zomers uit. Vele tatoeages worden weer zichtbaar getoond op armen, benen, rug en schouder. s’Avonds en in de weekenden zie ik bootjes voorbij varen in de gracht. Het blijft langer licht en tegen de avond hoor ik in de tuinen de merels zingen…. Hun gezang geeft mij na alle onrust van de dag weer een rustig gevoel en kan ik dankbaar zijn voor al wat het leven mij die dag weer bracht.

Doch bij al dit vertrouwde beeld is het niet langer meer te ontkennen dat de aarde en de mensheid in een crisis verkeerd waardoor we in een ascensie proces zijn geraakt. Hierdoor krijgen wij wel de mogelijkheid om meer vanuit ons hart te gaan kiezen voor groei in onvoorwaardelijke liefde bij al wat we denken en doen. Dit proces zal veel doen veranderen in de wereld.

Ook in mijn eigen leven zullen veranderingen optreden. Mijn ooggetuigen verslag over het leven van Jezus zal t.z.t gedrukt worden en op internet te lezen zijn. Ook wil ik het voorlezen, zodat blinden het kunnen horen en allen die het fijn vinden om er naar te luisteren. Het steden project zal afgerond kunnen worden.

Na Augustus zal een l’Ouverture weekend een keer in het seizoen gehouden worden. Nu komen er nog twee maandelijkse l’Ouvertures aan en wel in Juni op 4-5  tijdens het Pinksterweekend met het thema: geestkracht en op 2- 3 juli met het thema: “Ascensie”. De l’Ouverture van augustus wil ik verplaatsen naar eind augustus en wel in het weekend van 27-28 augustus zodat ik mijn 80 levensjaar met vreugdevolle dankbaarheid en allen die daar bij willen zijn mee kan af sluiten.

In November organiseert het bedrijf, dat mijn kaarten drukt een tentoonstelling. Zij van Aurora Productions en ik gaan dit van de zomer verder bespreken. Zij lieten mij weten dit verlangen te hebben, vanwege mijn 80ste verjaardag. Zo hartelijk. Ik ben er blij mee.

Vanwege wat er op onze moeder aarde nu gaande is, is het maar de vraag of al deze plannen ook zo gerealiseerd kunnen worden als ik nu bedenk. Maar hoe dan ook! Eens zullen mijn “Couleurs de Paris” in zijn geheel in Paris te zien zijn. En ga ik nog naar Granada, de laatste stad om het zeven steden project mee af te sluiten.

Lieve jij,  ik zal je op de hoogte houden van al de ontwikkelingen met mijn maandelijkse groeten, die volgend jaar nog maar 4 keer in het jaar zullen verschijnen.  Laat je inspireren door de lente en de stille stem in je hart, die je bijlicht, op de momenten dat je soms niet verwacht.

Je unamore