l'Ouverture d'Unamore

Menu

Lieve mensen

January 2012

Lieve mensen

Aanstaande weekend heeft  de l’Ouverture  het thema ‘Overgave’. Na het vorige weekend  met het thema “leven met contrasten“ heb ik behoefte aan wat steun bij mijn dagelijkse overgave aan het leven zoals dat door mij geleefd wil worden.  Vanmorgen had ik grote moeite met opstaan. Telkens viel ik weer in een diepe slaap ….Ik heb begrepen dat  in deze tijd, als we behoefte hebben aan slaap, het goed is daaraan toe te geven, omdat onze lichaam zich moeten aanpassen aan de verhoging  van de frequentie van de aarde.
De uren vliegen voor bij, alles gaat in een rap tempo.

Mijn overgrootmoeder zei tegen haar kleinkind; “Het is reppen om dood te gaan.” En toen was er  geen stofzuiger en zat haar man met gekruiste benen op tafel de naaien. Dat was in het begin van de vorige eeuw. Toen alles nog heel langzaam ging…  Zij kwam met de boot uit Friesland naar Amsterdam om haar dochter op te zoeken…. Toen was het IJsselmeer nog een binnen zee.
(Hoe snel zijn we nu al in Parijs ?)

Uit overleveringen wordt ons verteld dat Jezus de Christus gezegd moet hebben dat aan het einde der tijden de tijd snel zou gaan. Het einde der tijden zoals wij het beleven waarin wij nu zelfs de energie van de nieuwe tijd, de aquarius tijd al merken…  en  ons aan voeden.

Deze grandioze energie die nu onze planeet bereikt en die de leugen zicht maakt… onze intuïtie  scherpt … waardoor velen nu in opstand komen omdat ze de onderdrukking gaan zien en dit niet langer meer willen accepteren. Zoals de schoonmakers deze maand.

Een meer oprechte waardering voor ons zelf is groeiende. Ik voel de verandering  gaande om mij heen.
Door de aquarius energie  kunnen wij ons met meer vertrouwen overgeven aan onze eigen wijsheid
Ons beter laten bijlichten door de Gods vonk in ons eigen hart. Wij kunnen en weten daardoor  hoe ons zelf te leiden door de dag heen met haar vele uitdagingen.

Overgave is voor mij een volledig vertrouwen hebben in de werking van mijn Hoger Zelf. Die Goddelijke Majesteitelijke Energie waarmee ik verbonden ben.

Door mij te openen voor haar inspiratie… haar Intelligentie, haar Energie, die altijd vreugdevol is en harmonisch, omdat ze rechtstreeks stroomt vanuit de Oerbron van Al wat is. Mijn geest die met die Energie verbonden is, bekleedt zich met mijn ervaringen, die ik opdoe en zo wordt mijn geest zich steeds meer bewust.  o groot mysterie van Liefde, die het mysterie God doet groeien.

Om 14.00 uur, wil ik de schilderijen die ik uitgekozen heb een voor een laten zien op het atelier. Daarbij is het schilderij van meester Toth. Dit schilderij is een paar maanden uitgeleend is geweest en wordt op zondag terug gebracht. Het is mogelijk een schilderij te lenen… haar energie in je huis te hebben. Je er aan te voeden. Zo is het schilderij van Meester Toth via een cadeaubon mijn huis uitgegaan. Ook het schilderij van Maria Magdalena is bij de vorige l’Ouverture vertrokken. Al voor 50 euro per maand kun je een schilderij lenen: groot of klein .. of aan een ander die kans geven. Op deze wijze kun je ook sparen voor een aanschaf van een schilderij.

In liefde verbonden.

unamore