l'Ouverture d'Unamore

Menu

Mei 2015

May 2015

Lieve mensen,

Het was op woensdag avond 25 Maart om vijf voor half zeven toen Roel de Kok met zijn witte busje de stoep voor mijn huis opreed en wij de schilderijen inlaadden voor mijn tentoonstelling in Parijs. Even later vertrokken we richting Parijs. Op woensdag 15 April reed Roel de Kok om vijf voor half zeven met zijn busje vol schilderijen en mij daarbij, weer de stoep op voor mijn huis. Die avond laadden wij de schilderijen uit. Een cirkel sloot zich.

In 3 x 7 dagen had er voor mij iets bijzonders plaatsgevonden in Parijs. In die weken hadden vele mensen mijn werk gezien. Meer bezoekers dan ik verwacht had waren gekomen. In gesprekken met enkelen van hen begreep ik dat mijn visie over Parijs hen goed deed. Sommigen van hen schreven een reactie in het gastenboek.  Enkelen daaruit wil ik met je delen, zodat ook jij een indruk krijgt over hoe mijn werk in Parijs ontvangen werd.

Merveilleuse lumière sur Paris et plus en  plus je découvre cette exposition ’Lumières de Paris, message d’ Unamore’ Re éveillez vous, ouvrez les yeux , vivez

merci de tout coeur_

![IMG_5447](http://admin.unamore.com/wp-content/uploads/2015/05/IMG_5447.jpg)

Unamore: une danse le prisme d’ une ville aux mille facettes, jeu de miroir qui met en écho la terre des hommes, sur laquelle il peine à avancer vers la Liberté; l’ Egalité, la Fraternité, et le ciel où s’ éclaire peu à peu le mystère que l’artiste nous donne à toucher du coeur. Merci_

Quel la matière est belle

merci pour toute cette harmonie avec des \\choses” qui parassent si simples

Madame; Votre talent est rare._

![IMG_5434](http://admin.unamore.com/wp-content/uploads/2015/05/IMG_5434.jpg)

une pensée méditée

Inspiration subtile d’ une spiritualité humaniste qui ressent  les vibrations et les énergies du monde.

vos textes sont à l’unisson de votre art pictural.

Vous offrez une bien jolie promenade en esprit._

Merci et bravo pour cette poésie visuelle_

lieve mensen, ik hoop dat het mij gegeven is nog eens en dan met al mijn werk dat ik voor Parijs maakte, terug te keren à Paris. Ik hoop dit niet alleen, ik verwacht het ook en ben benieuwd hoe de plek zich zal aandienen. De plek van la Galerie de Luxembourg in het stadhuis van Saint Germain des Prés is me ook geven. De onophoudelijke tekenen en signalen van kosmische Begeleiding gaven mij die duidelijkheid.

Wel spijt het me te moeten meedelen dat er voorlopig nog geen l’ Ouverture weekend zal zijn om mij zelf wat ruimte te geven om mijn leven en werk weer op de rails te zetten.  Maar wel wil ik graag met jullie op een l’Ouverture weekend nog een feestje vieren met mijn serie voor Parijs. Om samen te genieten van die Parijse werken en ontdekken waartoe de ziel van Parijs ons inspireert.

Ook wil ik je nog een keer uitnodigen om met mij naar Stoutenburg te gaan en mijn werken daar te zien en te wandelen in de schitterende natuur. De werken blijven daar nog het hele jaar en zijn altijd te bezichtigen op telefonische afspraak.

![DSC06550](http://admin.unamore.com/wp-content/uploads/2015/05/DSC06550.jpg)