l'Ouverture d'Unamore

Menu

Mei 2024

May 2024

Lieve jij

In deze prachtige mei maand,verlang ik weer een l‘Ouverture mee te maken en wel tijdens het Pinksterweekend, op 18/19 mei. Tijdens de dagen rond Pinksteren is de energie van de Geestkracht van de Jezus ook Joshua genoemd, dichter bij de aarde.

Het leek me daarom fijn om met wie dat ook verlangt of zich er voor vrij kan maken, samen te zijn en te kunnen delen wat het lezen van het boek \\Ruth spreekt\\ ons gegeven heeft ... een boek dat een ooggetuigen verslag is van zijn leven op aarde 2000 jaar geleden.

Nu er op onze aarde zoveel pijn aanwezig in de harten van de mensen en niet alleen bij ons mensen, maar ook bij al wat leeft ... zoals bij de dieren ... kijk o.a maar naar de diertransporten en het kappen van bomen. Pijn veroorzaakt vanwege het feit dat de mensheid vervreemd is geraakt van zijn oorsprong en wel zo dat hij min of meer daarover onwetend is, waardoor hij zelf is gaan bepalen hoe het leven er op aarde uit kan zien. En voici het is een grote levensbedreigende chaos geworden. Overspoeld met oorlogen, strijd en ziektes.

Vluchten kan niet meer ... zongen we een aantal jaren geleden al. Maar nu is dat voor velen een werkelijkheid geworden, zelfs in ons eigen land. Mensen die de stad wilden ontvluchten en buiten in de daarvoor bestemde parken tijdens hun vrije uurtjes een tweede woning creëerden worden in sommige gemeentes al gedwongen hun huis af te staan aan vluchtelingen ... en moeten terug naar de stad in met nauwelijks een financiële vergoeding.

Tweeduizend jaar geleden toen deze vervreemding over wat er gedacht werd over wat mens-zijn is tot een diepte punt was gekomen, besloot een goddelijk wezen naar onze aarde te komen en hier als mens te leven. Dit leven van Hem en zijn opstanding uit de dood en Hemelvaart heeft er voor gezorgd dat in lengten van eeuwen de vervreemding over wat mens zijn is, minder vaste greep kon krijgen op de mensheid.

Deze komst van dit Goddelijke wezen dat op aarde de naam droeg van Joshua werd een bijzondere inwijding voor de mensen van onze aarde, waardoor wij konden gaan begrijpen dat wij goddelijke wezens zijn. Sinds die tijd waren er mensen die verlangden de goddelijke liefde die in ons is, meer bewust te worden en aan elkaar te openbaren. ... er verschenen boeken over en nu ook op internet op de site van \\wakkere mensen\\ wordt veel gedeeld, ook vanuit de werelden van Licht.

Ruth spreekt

Wanneer je het boek \\Ruth spreekt\\ leest, zie je hoe Joshua destijds zijn leven ons voor leefde ... wat mens zijn is.

Er is geen mooier en duidelijker voorbeeld. Ook nu nog laat Hij ons weten via vele doorgevingen, dat Hij onze broeder is. Het is ook goed te weten dat Hij ons voorhield ...“voorwaar, voorwaar ik zeg u, de werken die ik doe, zult u ook doen en grotere werken zult u doen.”

Laat ons dit inspireren de aarde weer tot een paradijs maken…..

Vandaar ook dat ik nu met Pinksteren met jullie naar Hem wil luisteren.

En zoals ik al eerder liet weten, kom ik graag naar je toe om over het boek te vertellen als je nog twee mensen uitnodigt ... en zijn het er meer ? dan is dat natuurlijk ook helemaal fijn ... Hoe meer mensen ontdekken dat ze een lichtwezen zijn ... en met het Licht van de “IK BEN dIe Ik BEN” in hen de Heerschappij over hun eigen leven weer kunnen beleven en zo ook een paradijs op aarde creëren. Daar nu al een bijdragen aan kunnen geven.

Voor wie meer info over een l’Ouverture wil weten.

Zij wordt ieder seizoen gehouden

De volgende l’Ouverture in de zomer verlang ik rond mijn verjaardag te houden

En stil staan bij het pad dat we bewandelen in ons leven ... daarom zou het inspirerend en fijn kunnen zijn om met elkaar naar de schilden te kijken die bij velen van jullie nu als een zichtbaar teken daarvan bij je in huis aan de muur hangt. Mocht je het niet mee kunnen nemen dan is een foto ook natuurlijk goed

Ter herinnering:

Een l’Ouverture begint tussen 13.30 en 14.00 uur. Een l’Ouverture eindigt meestal rond 16.30 uur. Mocht je een vrijwillige bijdrage willen geven, dan is dit natuurlijk welkom. Daarvoor staat een mandje klaar.

Mocht je bij een l’Ouverture willen zijn, laat het mij weten. Ook als je op zondag mee wilt genieten van een maaltijd soep, zodat we nog wat langer bij elkaar kunnen zijn.

Want .. la vita e bella.

Lieve jij moge Vertrouwen en Liefde je pad verlichten.

Unamore