l'Ouverture d'Unamore

Menu

Nieuwsbrief December

December 2018

lieve mensen

Het wordt kouder, in de nacht vriest het al licht.
De laatste maand van het jaar daagt ons uit.
Kan ik nog geloven in Sinterklaas en zwarte Piet, in God en zijn engelen?
Kan ik het nieuws nog vertrouwen en de financiële banken en achter het beleid van onze regering staan?
Kan ik nog dromen van een paradijs op aarde?

Ja, ik droom nog volop van dat paradijs!
En ik niet alleen, zoveel mensen zetten zich daarvoor in ... steeds meer,
dagelijks over de hele wereld.
Zij willen de aarde, onze moeder, eren. Zij, die ons draagt en te eten geeft en ons omringt met haar verrassende schoonheid, seizoen na seizoen. Het verlangen is onder hen groot om in vrede te kunnen leven met alle mensen, alle volkeren en dieren in de zee en in de lucht en op aarde. Ja voor een leven zonder gevangenissen en muren van prikkeldraad zoeken zij naar oplossingen van al die gigantische problemen, die ontstaan zijn door de wijze waarop we eeuw na eeuw elkaar uitbuiten en vergiftigen, niet alleen onze lichamen, maar ook onze geest. Er is een verandering van bewustzijn gaande, overal op aarde en die is niet te stoppen ook al worden daar de meest gruwelijke pogingen toe gedaan.

De dagen worden nu snel korter. Het is al gauw donker om ons heen. Gelukkig is er elektriciteit waardoor wij licht hebben in huis en op straat, maar er is ook licht in ons. Want wij allen zijn ooit voortgekomen uit een oneindige Lichtkracht en dragen iets van die Oerbron van Leven in ons. Het is een geestelijke kracht, een scheppingskracht. Daarmee kunnen wij veel veranderen, zodat er werkelijk een broederschap op aarde kan ontstaan en rechtvaardigheid en vrijheid.

De wintertijd met zijn vele donkere uren nodigt ons uit naar binnen te keren en daar die geestkracht weer op te zoeken, die als een drievoudige vlam van liefde, wijsheid en kracht in ons hart brandt.

lieve jij, ik wens je een bijzondere maand toe. Laat je verrassen door de wondere kracht van het Licht dat oneindig onder ons aanwezig is in al haar vele vormen en die we ook als liefde kunnen ervaren.

De komende l’Ouverture d’Unamore op 1- 2  december zal Saskia Bosman ons vertellen over de Pijnappelklier en ons mogelijkheden meegeven hoe we die prachtige kleine klier in onze hersenen bewust kunnen worden en de kwaliteit van ons leven mee kunnen verrijken.  ja niet alleen onze gezondheid, maar ook geestelijk. zie mijn vorige mails of haar site: https://inspiradiance.nl/lezingen/