l'Ouverture d'Unamore

Menu

Nieuwsbrief Juni 2019

June 2019

lieve mensen

Na een paar heerlijke zonovergoten dagen zijn we in meer grijze dagen terecht gekomen. Het is voor mij nu net of het doek gevallen is na een prachtige voorstelling, waar ik o zo van genoten had. Gelukkig kan ik wel via mijn herinneringen gaten prikken in dat doek, geniet ik na van de wijde landschappen in de provincie Groningen en de weelderige natuur in de tuin van Daan Akkerman ( www.daanakkerman.nl ) bij wie ik logeerde. ik leefde daar in een symfonie van kleurenpracht met gezang van vogels. In zijn tuin is ook een vijver waar een watervalletje op uitkomt en waar grote vissen zwemmen.  Later was ik in een immense tuin van een Yoga centrum, waar Daan een lezing gaf over het nieuwe genezen en daar genoot ik van een groep kwakende kikkers in een grote vijver. Het was lang geleden diep in mijn jeugd, dat ik ze hoorden.

Toch zal eens de lucht weer blauw zijn, zeker af en toe maar nog niet in de komende l’Ouverture. Ook dan zullen er veel wolken vol regen zijn. De bomen en al wat groeit en bloeit zal er van groeien …..

In deze komende l’Ouverture van 1-2 Juni laat ik werk zien uit 2012 toen ik aan mijn serie voor Granada begon. De laatste stad van mijn zeven steden project. Ik verwachtte toen dat het niet lang meer zou duren, dat ik daar heen kon vliegen om daar rond te lopen en de energieën van dat gebied met de berg en het kasteel zou gaan ervaren ... Maar het duurt nog even voor mijn hele serie voor Parijs in Parijs te zien zal zijn, en ik mij vrij kan verdiepen in Granada en op zoek kan gaan naar haar ziel.

Een deel van mijn serie “les couleurs de Paris” was al in 2015 te zien in Galerie Luxembourg van het Gemeentehuis van het 6de arrondissement. Er was waardering voor mijn werk en ik voelde me aangemoedigd een grotere plek te zoeken voor de hele serie “Les Couleurs de Paris”. Ik ben vol vertrouwen en verwacht nu dat er een mogelijkheid te voorschijn kan komen ... en laat het nu over aan engelen om dat te regelen.
Ik voel me nu vrij om mij weer opnieuw te richten op Granada en verheug me er op jullie in de komende l’Ouverture mijn werk voor Granada dat ik al 2012 maakte te laten zien.

ik wens je een verrassend kleurrijke lente toe.