l'Ouverture d'Unamore

Menu

Nieuwsbrief Oktober

October 2018

lieve mensen

De bladeren aan de bomen verkleuren ….en als de zon er op schijnt, ben ik verrast door de rijke weelde aan kleuren, die de natuur ons weer schenkt. Nu leef ik al zo lang op de aarde en nog verrast de natuur mij dagelijks. Zij is mijn leermeesteres als ik zie hoe de bloemen op mijn balkon met hun dunne stelen meebuigen in de wind en hoe het regenwater van hun tere bladeren glijdt… en als de regen dan vertrokken is, herstelt ze en straalt ze weer ... zo wil ik ook leven… onaantastbaar in de kern van al wat op mij afkomt. Ook al is het weer grijs ... en zijn de dagen soms fris.

Ik wens jullie allen, die ik deze maand mijn groet weer stuur vanuit de l’Ouverture, een verrassend mooie zomer tijd hebben gekend. O ik heb zo van deze zomer genoten. Het weekend van 6-7 oktober is dit keer in de l’Ouverture d’Unamore, mijn werk uit het jaar 2001 te zien.  Het was het jaar waarin de twin towers in New York aangevallen werden en de mensheid geconfronteerd werd met een nog ongekende onveiligheid, die zomaar ineens kan toeslaan.

Tijdens deze l’Ouverture laat ik het werk zien dat ik maakte over deze confrontatie. Zo laat ik o.a. mijn schilderij over het thymus chakra van de aarde zien, zoals ik dit chakra die dagen aanvoelde en die door de aanval op de twin towers open was komen te liggen. Waardoor de energie van onvoorwaardelijke liefde weer vrij New York kon binnen stromen.

lieve jij, ik wens je toe dat je mee kleurt mee de natuur en al je talenten daarvoor de vrijloop durft te laten gaan.

unamore