l'Ouverture d'Unamore

Menu

Oktober 2016

October 2016

lieve mensen

Tijdens de aanstaande l’Ouverture op 1- 2 oktober keren we terug naar het jaar 1996, waarin de oudsten van de inheemse volkeren op onze aarde het initiatief hadden genomen voor een conferentie in Rotterdam. Zij hoopten hun kennis over de aarde te kunnen delen met hen, die nu onze wereld besturen.

Ik kreeg de opdracht een schild te maken, dat als een poort zou dienen voor alle stammen die naar Rotterdam zouden komen. Al schilderend zou op deze wijze in de etherische wereld een poort ontstaan, die in onze fysieke wereld gestalte kon krijgen.

![11576De-poort-van-de-eenheid](http://unamore.com/admin/wp-content/uploads/2016/10/11576De-poort-van-de-eenheid.jpg)

een poort naar eenheid onder de volken

De oermoeders van de stammen spraken door Laurie Fransen, waardoor ik meer te weten kwam over de rol en de functies van deze inheemse volken voor de aarde. Tijdens de vorige l’Ouverture las ik voor wat de stammoeder van het Hawaiiaanse volk over haar volk vertelde. In het begin van de schepping maakte haar volk deel uit van de Lemurische beschaving.

Zo zijn zij betrokken geweest bij de creatie van de aarde, die toen nog van een zachte substantie was. Deze oorspronkelijke bewoners van Hawaii hebben de oude ingangen naar het binnenste van de aarde bewaakt, een van de vele ingangen is de grote vulkaan Pele.

Deze ingangen zijn energie lijnen, binnen in de aarde, die zich uitstrekken tot buiten de atmosfeer van de aarde.

![Hawaiiaanse stammoeder](http://unamore.com/admin/wp-content/uploads/2016/10/Hawaiiaanse-stammoeder--e1476379257537.jpg)

de Hawaiiaanse stammoeders

De komende l’Ouverture „luisteren” we als het ware opnieuw naar wat een oermoeder van een van de oorspronkelijke stammen van de aarde vertelde. Dit weekend zal het een Tibetaanse oermoeder zijn en een afgevaardigde van de counsel van de Maya.

Ook laat ik enkele werken zien, die ik over de stammen schilderde n.a.v. van wat ik tijdens mijn gesprek met de oermoeders te weten was gekomen.

Omdat nog een aantal stammen niet aan bod zijn gekomen, zullende de komende l’Ouvertures aan hen gewijd worden. Met uitzondering echter van de l’Ouverture van November (5–6). In dat weekend wil ik jullie graag een aantal van mijn energetische portretten laten zien, ook wel schilden genoemd. ik hoop dat enkele van hen, die een schild hebben laten maken er bij kunnen zijn en met ons willen delen wat het hebben van zo een schild in hun leven betekent.

lieve jij, ik ben al weer aan het einde van mijn maandelijks groet en info gekomen en wens je zo graag nog een mooie nazomer.

Genoten heb ik van de zomer, vooral van de schoonheid van de jonge mensen. Zij waren als vlinders die de stad bevolkten, bovenal waren dat de jonge vrouwen. Het is door hen dat dit voor mij de zomer van de mooie benen is geworden. Ik zal altijd herinneren hoe ze daar met hun sierlijke ranke benen voor het stoplicht stonden .. en dan als hertjes verdwenen ze in het \\bos\\ van de stad.

Maar ja de herfst is in aantocht. Alles zal veranderen van kleur, van geur en uitzicht en ik zal mee veranderen. Niets zal meer het zelfde zijn.

ik vind dat zo mooi aan het leven.