l'Ouverture d'Unamore

Menu

Rondzendbrief April

April 2018

lieve mensen

Ik hoor de lente al zingen in de aarde en in de bomen. De vogels doen ook volop mee. Het is het lied van een goddelijke levenskracht die in heel de natuur ontwaakt. Ondanks de nog frisse wind, weten we, voelen we dat het lente wordt. Ook in ons eigen lichaam en geest.

Deze dagen zijn er over de hele wereld mensen bij elkaar om zich dankbaar te herinneren dat een Zoon van God op aarde rondliep om ons de Liefde te openbaren van zijn Vader, de Schepper Architect van de universa, kosmische gebieden waarin het gonst van leven. Deze goddelijke zoon kwam, op dit minuscuul planeetje aarde dat in duisternis verkeerde, het Licht en geestelijke vrijheid brengen. Zijn aardse naam was Jezus en hij toonde de mensheid een weg die ieder mens in vrijheid kan gaan, wil hij werkelijk zielsgelukkig worden.

In het komende l’Ouverture weekend op 7- 8 April laat ik mijn werken zien over 12 kosmische stralen, zoals ik die energieën heb aangevoeld en de Oer Schepper van Al Wat Is heeft uitgezonden om ons te begeleiden op ons pad naar het ultieme geluk.

Op zondag 8 april komen voor een laatste keer Oscar en Jorge naar de l’Ouverture. Zij gaan in Spanje wonen. Voor wie van hen afscheid wilt nemen, is die zondag daar een mooie gelegenheid voor.

Moge deze Paastijd het vertrouwen in je zelf voeden en in de weg die je gaat. En dat wens ik ook voor heel de mensheid, die in deze verwarde duistere wereld op de tast een uitweg zoekt en samen met andere mensen zich daarvoor inzet. De deur voor de l’Ouverture gaat open om 13.30 uur en ontmoeten we elkaar rond de tafel met thee, waarna ik om 14.00 uur een inleiding houd en we naar het atelier gaan, waar ik een voor een de werken laat zien.

Een l’Ouverture eindigt meestal rond 16.30 uur.  Op zondag is er een zelfgemaakte soep, voor wie wilt mee eten. Het geeft een plezierige mogelijkheid om samen te overdenken wat we die middag ervaren hebben en natuurlijk ook over wat ons nog meer bezig houdt. Er is een mandje voor een vrijwillige bijdrage.  Het is fijn voor mij als je laat weten of je erbij kunt zijn.

alvast een blije lente groet van Unamore