l'Ouverture d'Unamore

Menu

Rondzendbrief Juni

June 2018

lieve mensen

Het licht, de warmte geeft me deze dagen een ervaring van hemelse nabijheid. Een mantel van liefde voel ik om me heen. Het energieveld van de geest van Jezus van Nazareth is rond Pinksteren, zo is mij eens verteld, dicht bij de aarde aanwezig. Laten we ons er mee voeden. Deze weken probeer ik daarom ook de Geestkracht te schilderen. Zij is als een gids voor ons. Wat een geluk te weten en ook te ervaren dat we geleid worden. We hoeven het niet alleen uit te zoeken. Er is altijd liefdevolle hulp, laten we het vertrouwen.

lieve jij, ik ga je de komende l’Ouverture aankondigen. die zal plaats vinden op 2-3 juni. Deze l’Ouverture kijken we naar het schild dat ik in 2000 maakte van Jozef de 11de zoon in de Jacob familie, geboren uit zijn vrouw Rachel. Deze zoon laat ons een man zien, die als mens zowel zijn vrouwelijke als mannelijke aspecten in evenwicht in zich draagt. Zijn empatisch vermogen was groot en hij keek door de sluiers heen, zag aura’s en begreep de wereld van onze dromen. Deze man werd een groot leider in een Egypte die het volk met wijsheid door moeilijke jaren heen loodste en zo werd Egypte voor de omringende stammen een toevlucht oord in barre tijden van droogte.

jozef

Het verhaal in de bijbel over de familie van Jacob is voor ons ook nu van belang om naar te kijken. Het laat de weg van de mens zien in zijn evolutie naar volwaardig mens zijn ….. het is het pad naar een meer geestelijk leven.

Jozef 39

De vorige l’Ouverture hebben we ons laten inspireren door de enige dochter in deze familie. Zij heeft mij en ik hoop de anderen ook een verhelderend inzicht gegeven in het domein van de vrouw.  Ook zagen wij dat in deze tijd, wij vrouwen ons actief socialiseren met de mannen. Duidelijk meer op weg zijn met elkaar om op voet van gelijkheid onze maatschappij vorm te geven. Daarbij zo begrijp ik nu moeten we niet vergeten dat man en vrouw, praktisch gezien, twee verschillende variëteiten van dezelfde soort zijn. Onze instincten zijn wezenlijk verschillend. Doch kunnen wij elkaar op doel treffende wijze aanvullen en gezamenlijk levende schoonheid creëren op deze aarde vol van muziek en kleuren en bevrijdende gedachten, die onze ziel voeden.

ik verheug me op wat Jozef ons te vertellen heeft.

lieve jij, ik wens je nog een pracht lente vol inspiratie en schoonheid 

je unamore