l'Ouverture d'Unamore

Menu

Rondzendbrief November

November 2017

lieve Mensen,

Het wordt al kaal op de kade.
De bladeren vallen nu in grote getale van de bomen ... Ook het nieuwe regeerakkoord, zo is mijn indruk, heeft zich daar tot in details bij aangepast en dit baart me zorgen.

In de natuur weet ik dat na een kale en daarna koude doodse periode, zij weer tot bloei komt. Toch vraag ik me af, uit wat ik begrijp van dit regeerakkoord, of het voor iedereen in dit land straks nog mogelijk kan zijn om zich op een natuurlijke manier te blijven voeden en kleden zelfs zonder andere mensen en dieren uit te buiten. Onze talenten optimaal te ontwikkelen en te genieten van kunst, wetenschap en filosofie en zo ook onze geestkracht en bewustzijn te voeden.

Na de volle maan op 4 – 5 november is er weer een l’Ouverture. In deze l’Ouverture gaan we verder met de zonen van Jacob. We zijn na een feestelijke onderbreking, bij de zesde zoon aangeland: Het is Neftali.
Ook het schilderij over deze zoon staat in het boek: \\Nieuwe wegen in de communicatie\\
van Tilly Dinger en Rineke Schoonenboom–Michelbrink.

Daarin is hij als het ware een poort naar hoofdstuk 14 dat de titel heeft: IN BEWEGING, met als ondertitel. De oerstroom volgen.

11196

Neftali

Wat heeft deze zoon ons te zeggen ? ik zal het gesprek dat ik via een channel met hem had in 1998 voorlezen en daarna kijken we hoe ik hem geschilderd heb….en proeven we aan de energie, die daarin aanwezig is. ik ben benieuwd, want we hebben wel wat beweging nodig. Ook hier in ons land zouden we vreugdevol „en marche” moeten kunnen gaan en onze regeerders toewensen om niet te blijven steken in behoudendheid.

Moge de herfst onze wijsheid voeden ... heeft wijsheid ook met loslaten te maken ... ?
van gedachten, meningen, oordelen ... wensen ...