l'Ouverture d'Unamore

Menu

Rondzendgroet Augustus 2023

August 2023

Lieve jij

Hier is na lange tijd een rondzendgroet vanuit de l’Ouverture. Het is nu volop zomer en velen kunnen even vrij nemen om te ontspannen. En ik? Voel me vrij als een vogeltje

Eind augustus wandel ik verder mijn tachtig jaren in en ik vind het fijn om dit met een l’Ouverture aandacht te geven. Wellicht herinner je je dat ik graag ieder seizoen een l’Ouverture wil houden.

Tijdens dit weekend in augustus zal ik schilderijen laten zien met het thema mens zijn ... hoe ik mij zelf als mens zie, al terugkijkend in mijn leven via de schilderijen. Dit zal zijn op zaterdag 26 - zondag 27 augustus.

Rond die tijd of wat later zal ook mijn ooggetuigenverslag van het leven van Jezus door de uitgeverij Hajefa in de winkels komen te liggen met de titel: \\Ruth Spreekt\\. Deze weken ben ik met de hoofdredacteur van dit prachtige bedrijf, René Argonijt de laatste puntjes op de I aan het zetten. Daan Akkerman zal ook een boekpresentatie organiseren en waarschijnlijk zal dit in Apeldoorn plaatsvinden. Tegen die tijd zal ik je daarvan op te hoogte brengen.

Mocht je daar niet bij kunnen zijn Dan is er in oktober een andere mogelijkheid en wel wanneer er een l’Ouverture zal zijn en die dan in zijn geheel gewijd wordt aan het boek dat de titel mee krijgt:  Ruth Spreekt.

Het is een dun boekje maar de inhoud is indrukwekkend door het leven van Jezus dat daarin beschreven wordt.

Vanwege het feit dat mijn ooggetuigen verslag straks in een grotere openbaarheid komt dan alleen binnen de l’Ouverture ... zal ik in een nieuwe fase van mijn leven terechtkomen. Het is ook mede daarom dat ik de komende l’Ouverture rond mijn verjaardag wil houden.

En niet alleen daarom, want ook heel de mensheid is op weg naar een nieuwe fase. De wereld zoals die er nu uitziet zal steeds meer verdwijnen. Daar worden we deze dagen mee geconfronteerd in onze samenleving. Zo zal o.a op 25 augustus de vrije mening aan banden worden gelegd. Omdat dan vanaf 25 augustus de DSA (Digitale dienstenverordening) in zal gaan; De EU gaat op basis van de Digital Services Act straf censureren. Waardoor zo verwacht ik en ook hoop bij vele mensen de vraag opkomt ... Wat is mens zijn en waarom ?…want die vraag is volgens mij niet meer te ontlopen ... iedereen weet wel een antwoord ... of durft er soms niet over na te denken omdat hij of zij zo graag alles bij het oude vertrouwde in zijn leven aan wilt vast houden.

Lieve jij, geniet deze tijd bovenal van de zon en de natuur om je heen . Ja ook van donder en bliksem in de lucht ,van regenbogen en  maan met rond om haar de sterren.

Unamore