l'Ouverture d'Unamore

Menu

Rondzendgroet mei 2023

May 2023

Lieve jij,

Het is lente, de zon schijnt warm. De bomen hebben hun bladeren kleed weer aan met alle kleuren groen van licht tot donker nadat ze hun bruidskleed hadden afgedaan. Ook de vogels nestelen ... en wij ? Wij staan deze dagen stil bij wat de vrijheid inhoudt die ons na de beëindiging van de oorlog aangereikt is. Het zijn de versleten waarden in ons bewust zijn over wat mens zijn is. Dit confronteert ons met steeds meer onvrijheid. Hoe vrij zijn we nog in ons gedachten ... En in het uitspreken ervan.

Hoe vrij zijn we nog in onze bezittingen nu ons vanuit de regering opgelegd wordt waar we mogen wonen en wat we mogen eten en wanneer we mogen vliegen of reizen. Het zijn wetten die vanuit Brussel ons inwoners van Europa stap voor stap willen opleggen om ons onder hun controle het houden. Ik verwacht dat het daar niet van komt of maar heel even. Want ik ben ervan overtuigd dat er een Oerbron van Scheppend Leven is, waar wij allen uit voortgekomen zijn. Die Bron is zuivere onvoorwaardelijke Liefde en wij mensen zijn in onze hoogmoed die Kracht ... die Liefde gaan ontkennen en zijn instaat de aarde en al wat er op leeft te misbruiken. Nu worden we met de gevolgen daarvan geconfronteerd. Wij raken in armoe ... op alle vlakken ok in de gezondheidszorg. Er zijn nauwelijks nog woninge voor iedereen. De jeugd heeft het zwaar en ook de politie kan zijn taak niet meer aan. Het openbaar vervoer loopt af en toe in het honderd. Ik noem slechts enkele confrontaties waar wij dagelijks me te maken hebben en gewoon zijn graag vinden ... of soms vragen over stellen ... Onze geest kracht is vertroebeld ... en we zij ontheemd geraakt van onze wortels. Daar bedoel ik mee van onze Oorsprong.

De komende l’Ouverture op 20-21 mei zal daarom gewijd zijn aan wat het is mens te zijn. En in augustus op 26-27 Is het thema “Onderweg zijn in onze terugkeer naar het mens zijn, zoals dat van oorsprong ons gegeven is.”

Lieve jij geniet van de lente. Spreidt je vleugels uit en herinner je dat een mens een licht wezen is ... een soort engel. Voel je vrij ..

Unamore