l'Ouverture d'Unamore

Menu

Rondzendgroet

September 2022

Lieve mensen,

Geniet je ook zo van de herfst. Wanneer ik door het Vondelpark wandel, verrast me telkens de kleurrijke h​erfsttooi in de bomen. Vooral als dan ook de zon schijnt met haar warme stralen.

Het is de zon, die ook het licht in mijzelf voedt.

Juist dit is zo fijn, omdat de aarde ons licht zo nodigt heeft tijdens haar ascensie proces. Het is vooral door ons licht, waarin het duister oplost. Het duister dat de mensheid zo lang al onder zijn controle wil houden met het zaaien van angst.

Zondag 30 oktober is het zover dat de 40 werken uit mijn 7 steden project, die Aurora Productions (het bedrijf dat mijn ansichtkaarten drukt) heeft uitgekozen, te zien zullen zijn.

Het verrast me ook wel dat deze expositie over de zeven steden juist nu gehouden kan worden, omdat het laat zien, hoe moeder aarde ons mogelijkheden geeft om als mens te groeien naar respect voor al wat hier op aarde leeft.

Steeds meer bewoners van deze mooie planeet beginnen in te zien, hoe wij de aarde misbruikt hebben en zo ook de dieren en ja zelfs elkaar.

Er is een onderhuidse revolutie gaande, die in de komenden tijd zichtbaarder zal worden.

Ik hoop dan ook dat deze expositie voor ieder van ons daar inspiratie aan kan geven, een steun kan zijn.

Mijn plan is iedere zondag naar de expositie te gaan. (27 november is de laatste zondag) zodat ik de bezoekers over mijn ervaringen met de ziel van een stad kan vertellen.

De expositie heeft de titel meegekregen “Halte Europa, een energetische stedentrip”.

Er is gekozen voor het woord “Halte”. Dit woord appelleert aan mijn verlangen dat we stilstaan bij de ziel van een stad ... en misschien roept het ook wel de vraag bij je op: waarom zij ons kan aantrekken of juist afstoten ... Wellicht zal het voor jou duidelijk worden, als je deze expositie gaat bezoeken.

En Aurora Productions, zal je van harte welkom heten, die deze tentoonstelling verzorgen vanwege mijn 80ste verjaardag. Het is daardoor in zekere zin ook een viering.

unamore