l'Ouverture d'Unamore

Menu

Zonnewende

June 2009

De zon heeft zich onmerkbaar voor ons gewend

Maar toch ... we weten het wel ...

Hij zal ons minder lang beschijnen en de dagen zullen heel langzaam korter worden. Het vooruitzicht van nog veel warme zomerse dagen, troost me. Enige tijd geleden kreeg ik een fascinerend bericht toe gestuurd. Wellicht doe ik je er een plezier mee dit voor je te kopiëren.

There are no sunspots, very few solar flares – and our nearest star is the quietest it has been for a very long time.

The observations are baffling astronomers, who are due to study new pictures of the Sun, taken from space, at the UK National Astronomy Meeting.

The Sun normally undergoes an 11-year cycle of activity. At its peak, it has a tumultuous boiling atmosphere that spits out flares and planet-sized chunks of super-hot gas. This is followed by a calmer period.

Last year, it was expected that it would have been hosting up after a quiet spell. But instead it hit a 50-year low in solar wind pressure, a 55-year low in radio emissions, and a 100-year low in sunspot activity.

Zie, wij leven te midden van grootse kosmische veranderingen.

En nu kom ik bij het thema van de aanstaande l´Ouverture op 4-5 Juli.

Misschien was je er bij toen begin 2007 Carolina Schomper en Ton Akkermans op een l’Ouverture spraken over hun ervaringen met wat er in die tijd gaande was met de aarde. We waren net terug uit Fatima. Aan het einde van de middag stelde Ton voor dat mochten er belangrijke veranderingen komen voor de aarde en zij zouden deze opmerken, dat zij dit graag met ons wilden delen tijdens een l’Ouverture. Inmiddels hebben zij en velen met hen weer veranderingen opgemerkt. Ook ik heb daar over geschilderd. Het eerste weekend nu na deze zonnewende willen wij graag jullie daar over vertellen. Carolina kan op zaterdag al aanwezig zijn en op zondag voegt Ton zich bij haar. Zij zullen hun klankschalen en gongen meebrengen. Daar ben ik zo blij mee want de zuivere trilling van deze klanken kunnen onze zielen mooi begeleiden bij het opnemen van een weten en misschien ook aanvoelen over wat er gaande is in de energie van de aarde en zo ook wat dit betekent voor ons zelf. Ik geef het adres van de site van de Be Foundation mee, waar zij mede oprichters van zijn: http://www.be-foundation.com

Het thema van de l´Ouverture heb ik overvloed genoemd, vanuit mijn beleving, mijn vreugde over wat nu gaande is.  Vanwege de ruimte is het belangrijk dat je je van te voren voor deze bijzondere l´Ouverture aanmeldt.Kijk voor de andere thema’s op de agenda. Lieve mensen, ik wens jullie een pracht zomer vol overvloed. Waarin al een glimp van die vrijheid geproefd kan worden, waar ik over sprak.

In het vertrouwen dat we dit kunnen bereiken, groet ik je, unamore